Lagt på nettet 26. februar 2019 kl. 12:15
Borgernes Folkeparti i radioen.


Tryk på billedet og lyt til dette interview med Jørgen Mikkelsen i udsendelsen
P4 Morgen, sendt flere gange tirsdag morgen den 26. februar 2019.


Lagt på nettet 8. januar 2019 kl. 01:35
Jørgen Mikkelsen har ordet (1).
Kære Venner.

Tusind tak til alle jer der har sendt os vælgererklæringer.
Vi har i gruppen haft travlt ved tasterne, og særlig i dag, den 8. januar 2019, har vi haft meget travlt kan jeg sige.
Der er mange der er forbavset over, at der, jfr. ministeriets opgørelse over registrerede vælgererklæringer, kun var registreret 567 erklæringer.
https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer/ (opdateres én gang om måneden). Her skal man tænke på, at det blot er en måned vi har samlet ind, at det hele er meget bagudrettet. Mange støttetilkendegivelser venter på godkendelse.
Hvis man ser hvad der er på denne liste, og hvor længe de andre har samlet ind, så synes jeg, vi kan være tilfredse med at have fået en god start.

Det stor magiske spørgsmål er, hvornår trykker Lars Løkke på valgknappen. Det vi ved er, at Grundloven foreskriver, at der skal holdes valg hver fjerde år. Det betyder, at der skal afholdes valg senest 17. juni i år.
Politiske kommentatorer tror dog, at det kommer før. Måske vi får et forårsvalg. Det betyder, at vi har travlt hvis vi skal nå valget i denne omgang. Men tag ikke fejl! Alt er ikke tabt hvis ikke vi når det. Det problemer vi har sat fingeren på vil stadig være der efter et valg og uanset hvem der har fat i "roret", og det vi har sat i gang her vil stille og roligt fortsætte sådan, at vi vil stå meget stærkere næste gang.

Der folk der har forslået os, at få fabrikeret landsdækkende reklamer til radio og tv. For så vidt udmærket, hvis vi havde en saxobankdirektør i baghånden med lommerne fulde af penge. Det har vi ikke, og vi vil ikke være i lommen på økonomiske bagmænd fordi så begynder hele idéen med den bevægelse, vi har sat i gang, at smuldre. Det må da for pokker kunne lade sig gør at stifte et politisk parti uden at være i lommen på andre end os selv, de medlemmer vi får og dem der stemmer på os.
Mit absolut højeste ønske er at vort navn "Borgernes Folkeparti" vil være det parti hvor indholdet svarer til det etiketten viser, nemlig borgernes.

Så venner! Skal vi nå 20190 vælgererklæringer, inden det kommende valg, så har vi travlt, og når jeg siger vi, så er det hver og en af jer. Få alle dem i overhovedet kender til at sende os en mail til vælgererklæring.
Husk at fortælle dem, at det ikke er en stemme på partiet eller en forpligtelse til at gøre dette, men blot en tilladelse til, at vi kan stå frem med solide og troværdige personer og et færdigt program, der er klar til at møde de politiske udfordringer.

Her kan du downloade en løbeseddel til udprintning og omdeling: Tryk her!

Med venlig hilsen
Jørgen Mikkelsen,
initiativtager.